FYSIOBEST
 
Fysiotherapie voor volwassenen

Fysiotherapie bij volwassenen

Jaarlijks gaan zo'n 1,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Ze hebben klachten vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, een 'verkeerde' beweging, of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Het gevolg is dat u ergens pijn heeft, minder goed kracht kunt uitoefenen of een bepaalde beweging minder goed of helemaal niet kunt maken. Hoe gaat het in zijn werk?

 

Maak een afspraak

U kunt zich makkelijk en snel aanmelden via de website, via de mail of telefonisch. We proberen binnen 48 uur een afspraak met u in te plannen.

 

Intake

Tijdens uw eerste afspraak wordt er een intake afgenomen. We starten met een vraaggesprek, testen en/of metingen zodat een goed beeld van uw klacht gevormd kan worden. Op basis van deze informatie en in overleg met u wordt het behandelplan opgesteld.

 

Behandeling

Uw behandeling kan bestaan uit fysiotherapeutische behandelingen, medische trainingen, adviezen en oefeningen voor thuis.

Een behandeling sluit aan bij wat u wilt bereiken, dit zal vaak eerst gericht zijn op de het verminderen van uw klachten, dus bijvoorbeeld oefentherapie, massage, mobilisaties, en advies. Wij richten ons in de behandeling ook op de structurele verbetering middels oefeningen voor thuis en indien nodig medische training bij Best Fit, waar wij mee samenwerken. We vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk van uw klachten herstelt, maar ook dat u zelf weet hoe u de klachten kunt voorkomen.

 

Evaluatie

Samen met u checken we regelmatig de de vooruitgang en in hoeverre de behandeldoelen haalbaar zijn en of er bijsturing nodig is. Als de einddoelen zijn behaald wordt het behandeltraject afgesloten.