FYSIOBEST

Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek. We werken continu aan persoonlijke aandacht en kwaliteit, daarom is jouw ervaring met de praktijk belangrijk.

Reactieformulier

Ik heb nog steeds goede resultaat met mijn incontinentie oefeningen
Daar ben ik elke dag nog blij mee
Groetjes Marianne vd Crommert

Reageer

Marianne vd Crommert22-03-2021 12:50

Dankzij zwangerfit heb ik mijn bevalling zonder pijnstilling kunnen doen. Pufcursus heeft me veel geholpen tijdens mijn bevalling, daarom ben ik Carola erg dankbaar hiervoor!!!
Ik bleef ook fit door Zwangerfit tot laatste weken.
Ik heb er absoluut geen spijt van.

Reageer

Buket24-09-2020 15:52

Genoten van de zwangerfit bij Carola.
De lessen zijn intensief, informatief, gezellig en laagdrempelig. Aanradertje hoor!

Reageer

Lieke26-07-2019 13:03

Carola, heel veel dank voor jouw hulp met het oplossen van de verstopte melkklieren in mijn borst! Omdat mijn dochtertje prematuur geboren is, wilde ik extra graag borstvoeding blijven geven en dit dreigde niet meer te lukken. Ik belde je en kon dezelfde avond bij je terecht. Na de eerste behandeling was er al direct een groot verschil merkbaar, na behandeling 3 was alles opgelost. Wat ben ik blij dat de borstvoeding weer goed gaat!

Bij mij in de buurt is een behandeling met geluidstherapie niet beschikbaar, maar ik zat er met liefde een uur voor in de auto. Je dacht fijn met me mee en zelfs op Koningsdag kon ik nog bij je terecht! Nogmaals heel veel dank voor je geruststellende aanwezigheid en je hulp!

Reageer

Annefleur28-04-2018 10:13

3 maanden na mijn zwangerschap ben ik bij Carola gestart met MamaFit, om weer conditie op te bouwen en lekker te sporten. Carola geeft elke week afwisselende lessen, conditioneel maar ook om kracht op te bouwen. Ze houdt hierbij goed rekening met je en geeft verschillende mogelijkheden om een oefening uit te voeren, bijv om het lichter of zwaarder te maken voor jezelf. De begeleiding om weer buikspieren te kunnen/mogen trainen is goed. Verder zijn de lessen erg leuk, allemaal mama's, dus leuke gespreksstof.

Reageer

Nydia05-03-2018 19:28

Na mijn zwangerschap kwam ik bij Carola ivm een borstontsteking, ze heeft mij behandeld en dat was met succes, ook is de behandeling helemaal pijnloos verlopen. Voordeel was dat ik geen antibiotica hoefde te slikken. Mijn kleine man mocht gewoon mee, ook wel zo makkelijk. Toen ik
na een paar weken helaas weer een ontsteking had in mijn andere borst, kon ik Carola zo opbellen en direct dezelfde dag nog langskomen, zo netjes. Ook deze ontsteking was daarna weer helemaal verholpen.

Reageer

Nydia05-03-2018 19:15

Zes weken na mijn bevalling ben ik mee gaan doen met MamaFit. Lekker een beetje contact met andere nieuwe mama's en ondertussen een beetje fit blijven. Echt superleuk om te doen en Carola zorgt er wel voor dat je weer in shape komt!! Vooral erg fijn om voor en na de les eens te horen hoe andere mama's het allemaal doen met hun kleintje en ook om weer eens helemaal alleen iets voor mezelf te doen. Voor alle twijfelaars: ik had hiervoor al 20 jaar niet gesport, maar het was echt superleuk ❤

Reageer

Iris02-10-2017 18:41

Nadat de huisarts borstontsteking bij mij geconstateerd had, heeft hij me doorverwezen naar FysioBest. Hier zou ik een ultrasoon behandeling kunnen krijgen en snel en zonder antibiotica van mijn borstontsteking af zijn. Carola is zelfs bij mij aan huis geweest om de behandeling uit te voeren, omdat ik te ziek was om van huis te gaan. Na drie behandelingen was ik van mijn borstontsteking af en heb ik geen gebruik hoeven maken van antibiotica. TOP!

Reageer

Aileen26-06-2017 10:59

Al voor de 2de keer doe ik met heel veel plezier de mamafit lessen bij Carola de lessen zijn altijd weer anders en alles komt aan bod, heerlijk! Maar wat ik ook zo geweldig vind is dat Carola nu ook Ultra geluid aanbied bij borstontsteking. Helaas heb ik het bij mijn 2de zoontje al 3 keer gehad maar gelukkig was ik er ook binnen een dag weer vanaf door deze ultrageluid behandeling, zonder pijn en zonder antibiotica echt een top uitvinding! En Carola helpt je nog dezelfde dag dus je hoeft ook niet lang rond te lopen met die pijn. Echt een aanrader voor iedereen die ooit borstontsteking krijgt.

Reageer

Salemme17-04-2017 22:12

Ik ben in contact gekomen met Carola ivm bekkenbodem klachten naar aanleiding van mijn zwangerschap. Ze heeft me geweldig geholpen met allerlei oefeningen en dat heeft ook baat gehad tijdens mijn bevalling. Nadat onze dochter is geboren, heb ik een borstontsteking gekregen . Ik hoorde van de huisarts dat ik daarvoor antibiotica moest nemen. Omdat ik borstvoeding gaf en mijn dochter nog zo jong was, was dit niet iets waar ik volledig achter stond. Carola vertelde mij dat ze sinds kort een behandeling aanbieden met ultrageluid. Pijnvrij , geen antibiotica en als het goed is na een of 2 behandelingen al verbetering. Ik kan u verzekeren dat dit bij mij ook het geval was. Den pijnloze, makkelijke behandeling met onmiddellijk resultaat. Na 3 behandelingen was ik volledig van mijn borstontsteking af zonder het gebruik van antibiotica! Ik kan het u zeker aanbevelen! Wat ook zeer prettig was, want een borstontsteking is enorm vervelend, is het feit dat ik zo snel terecht kon en dezelfde dag dat ik contact heb opgenomen ook behandeld kon worden. Carola deed dit op een prettige, professionele manier!

Reageer

Marieke17-04-2017 21:26

1   |   2   |   3      »      
Reactieformulier

Reactieformulier