FYSIOBEST

Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek. We werken continu aan persoonlijke aandacht en kwaliteit, daarom is jouw ervaring met de praktijk belangrijk.

Reactieformulier

Tijdens mijn zwangerschap heb ik deelgenomen aan de leuke en actieve zwangerfit lessen.
Daarna heeft ons zoontje onder behandeling gestaan vanwege zijn voorkeurshouding. We kregen hele fijne tips en handvatten om zijn voorkeurshouding te verminderen. Carola is zelfs bij ons thuis geweest om te kijken hoe de thuissituatie eruit zag en tips te geven in eigen leefomgeving. Ons zoontje is nu acht maanden en heeft geen last meer van zijn voorkeurshouding.
Dus niet alleen voor zwangerfitlessen maar ook zeker voor de behandeling van baby's en kinderen is fysiobest een aanrader!

Marlies04-10-2016 21:21

Met 27 weken zwangerschap bij Carola terecht gekomen met zeer pijnlijke bekken klachten (SI-gewricht). Op dat moment had ik niet durven hopen dat ik nog pijnvrij zou worden in de zwangerschap. Echter door de zeer goede en effectieve wekelijkse behandelingen, de thuis oefeningen en rust als recept ben ik tot 41 weken grotendeels pijnvrij doorgekomen!
Naast de behandelingen ook goede uitleg gehad over de oorzaak van mijn klachten, het gevolg en tips hoe daar mee om gaan.

Bedankt Carola!

Lieke04-07-2016 15:53

Met ongeveer 22 weken was ik begonnen aan de ZwangerFit lessen. Ik moet gelukkig heel snel instromen dus hoefde niet al te lang te wachten. De lessen waren altijd aan het begin begeleid door theoretisch uitleg over allerlei onderwerpen en er was ruimte om even ervaringen uit te wisselen.
Ik vond de oefeningen heel fijn en iedereen kon op haar eigen tempo volgen en haar eigen moeilijkheidsgraad kiezen.
Met 3 maanden na de bevalling heb ik ook enkele lessen gevolgd van de MamaFit en deze waren weer heel fijn om te volgen. Carola heeft aandacht voor iedereens specifieke problemen of klachten en past haar oefeningen daarop aan en geeft goede tips om thuis verder te oefenen.
Ik heb haar ervaren bijna als een persoonlijk coach: ze geeft je de aandacht die je nodig hebt, ze moedigt je aan en blijft je stimuleren de lessen te volgen!

Lorelei01-06-2016 22:57

Geen lang verhaal voor mij, cursus was gewoon top!
Volledige en duidelijke informatie over de bevalling, maar ook hele goede tips voor de houding.
Lekker actief bezig blijven en fit de bevalling in. Voor alle zwangere dames: een echte aanrader!!

Amy16-09-2015 15:50

Omdat ik tijdens mijn zwangerschap geen behoefte had aan een pufcursus en graag aan mijn conditie wilde werken, kwam ik terecht bij Carola voor Zwangerfit. Deze lessen volgde ik met veel plezier, dus na mijn bevalling besloot ik lekker door te sporten bij MamaFit.
Voor mij een goede stok achter de deur om wekelijks te sporten en ik heb de MamaFit lessen dan ook wekelijks met veel plezier gevolgd tot 9 maanden na de bevalling.
Carola, heel erg bedankt voor de lessen. Tijdens een volgende zwangerschap zal ik me zeker weer aanmelden voor Zwangerfit!

Leonie11-06-2015 13:19

Tijdens mijn zwangerschap heb ik met veel plezier deelgenomen aan ZwangerFit. De lessen van Carola zijn gezellig, leuk, maar ook niet te vergeten actief en uitdagend! Met goede moed heb ik gewerkt aan een optimale conditie om de bevalling in te gaan. Ondanks dat mijn bevalling echt niet volgens 'het boekje' (als dat boekje überhaupt bestaat...) is verlopen, heb ik erg veel gehad aan de oefeningen die ik van Carola heb geleerd!
Na mijn bevalling had ik een behoorlijke weg te gaan qua herstel. Veel klachten van bekken en lage rug belemmerden mij sterk in mijn dagelijkse activiteiten. Ik ben dan ook natuurlijk (!) bij Carola gaan meedoen met MamaFit. Naast een intensief traject bij Carola in de praktijk, was MamaFit een hele prettig, sportieve, uitdagende aanvulling en bijdrage aan mijn herstel!
Ik kijk met heel veel plezier terug naar de trainingen (en de zorg in de praktijk)!
Ik zal ze zeker gaan missen!
Carola, bedankt voor de enthousiaste, professionele, sportieve zorgen!!

Michelle26-03-2015 14:13

Toen ik zwanger was van mijn vijfde kindje kreeg ik al vroeg (bij 15 weken) last van bekken instabiliteit, met pijn en beperking van mijn fysieke mogelijkheden als gevolg. Door de behandelingen van Carola als fysiotherapeut en de combinatie met haar zwangerfit lessen was ik er al na een aantal weken helemaal vanaf!
Carola, ontzettend bedankt daarvoor, dat heeft een groot verschil gemaakt in mijn zwangerschapsplezier....
Daarnaast was ik door de lessen goed fit geworden en heb een relatief gemakkelijke bevalling gehad.
Mijn dochtertje is nu 4 en een halve maand en ik voel me klaar om weer stevig te sporten zonder urineverlies. Dit duurde na de vorige zwangerschap, zonder haar lessen, anderhalf jaar, dus ook hiervoor weer ontzettend bedankt!

Vivace01-11-2014 01:46

Tijdens mijn zwangerschap heb ik de lessen bij carola gevolgd, ik ben dus helemaal niet van het sporten maar vond toch dat ik fit en in beweging moest blijven tijdens de zwangerschap! En ik moet zeggen ik vond de lessen leuk en fijn!!
Het is een aanrader!

wendy07-06-2014 20:05

Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag in beweging blijven en wat extra uitleg krijgen over de zwangerschap en bevalling. In de supersportieve lessen van Carola kreeg ik goede uitleg en tips over de zwangerschap. Daarnaast was het ook leuk om met andere zwangere vrouwen te zijn! Samen ideeën bespreken en gewoon praten over hoe het ging. Verder heeft Carola mij erg goed begeleid in haar rol als fysiotherapeute. Kort gezegd: het is echt een cursus om aan te raden!

Esther02-05-2014 13:58

Lekker actief blijven, dat was mijn voornemen tijdens mijn zwangerschap. Omdat hardlopen niet goed is voor je bekken ben ik al vroeg gestart met het volgen van de lessen zwanger en fit. Ik wilde echt lekker sporten en een stukje theorie (niet zweverig of puf cursus), dit vond ik zeker in de zwanger en fit lessen. Iedere les een klein stukje nuttige theorie en daarna lekker intensief sporten. De oefeningen die aangeboden worden kun je uitvoeren op je eigen niveau.
Persoonlijke begeleiding van Carola was erg fijn, een aantal fijne oefeningen gekregen in het begin van mijn zwangerschap i.v.m. bekkenklachten, deze waren zeer effectief.
Kortom, heerlijk gesport tijdens mijn zwangerschap en zeker fit gebleven!

Karlijn29-04-2014 20:27

«      1   |   2   |   3      »      
Reactieformulier

Reactieformulier