FYSIOBEST

Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek. We werken continu aan persoonlijke aandacht en kwaliteit, daarom is jouw ervaring met de praktijk belangrijk.

Reactieformulier

Al met 19 weken ben ik begonnen met de zwangerfit. Ik vond het toen verbazingwekkend om te zien hoe al die meiden met flinke buiken nog zo actief aan het sporten waren, maar met 38 weken zwangerschap stond ik daar zelf ook nog steeds! De lessen van Carola hebben me echt geholpen fit te worden/blijven gedurende mijn zwangerschap. Ik vond het ook enorrm waardevol om voor het sporten ervaringen uit te kunnen wisselen met de andere dames. Ik heb er leuke contacten aan overgehouden!

Tessa02-02-2014 12:08

Ik ben een echt sportmens.helaas kon ik door bekkenklachten al snel niet meer tennissen. Met zwangerfit kon ik toch nog lekker in beweging blijven en aan mijn conditie werken. Vond t heerlijk en ging er elke week weer erg graag heen. Buiten de leuke afwisselende lessen heb ik enorm veel geleerd van de theorie rondom mijn zwangerschap en bevalling. Carola weet wel waar ze over praat. Het was voor mij een rijke aanvulling op wat de verloskundige voor mij betekende. Ik ben 3 wkn geleden bevallen en mis de lessen met de andere meiden. Erg leuk om ervaringen te kunnen delen. Jullie gaan me zeker zien bij de mamafit! Dank je wel carola!
En carola ontzettend bedankt ook voor de fysiobehandelingen. Je hebt me enorm geholpen!

Jolanda

Jolanda19-12-2013 00:40

In verband met bekkenklachten ben ik bij je gekomen en heb ik zwangerfit bij je gevolgd. Zoals bij de intake aangegeven, voelde ik niets voor de "standaard" zwangerschapslessen, de zgn "puflessen". Ik heb enorm genoten van het wekelijkse uurtje bij jou, je brengt het op een leuke manier en hebt me het gevoel gegeven lekker bezig te zijn met je conditie tijdens de zwangerschap en tevens heb ik vaak aan de theorie terug gedacht tijdens de bevalling. Kortom: een aanrader voor iedereen die zwanger is en ik kom graag terug voor de mamafit!
groetjes Ellen

Ellen24-10-2013 08:33

De 10 ZwangerFit lessen zijn mij erg goed bevallen. Ik heb het t/m week 38 van de zwangerschap vol gehouden en het was prima te doen. Het is fijn om lekker (onder begeleiding) te kunnen blijven sporten en zo je conditie een beetje bij te houden. De theorie die gegeven werd was ook prettig om aan te horen. ZwangerFit is een echte aanrader als je lekker actief wilt blijven!!
Carola nogmaals bedankt voor de leuke en fijne lessen!!

Femke07-08-2013 10:47

Beste Carola,

Bedankt voor die paar maanden MamaFit. Ik startte bij je toen mijn dochtertje een maand of 6 was en ik wilde héél graag weer wat meer conditie krijgen en me weer lekkerder in m'n vel voelen. Het vaste sportuurtje met jou was heerlijk. Vooral de persoonlijke aandacht, de rekening die je hield met de (nog) afwijkende 'klachten' en de gezellige muziek. Succes met je komende groepen!

Veel groeten!

Kim van Kampen18-06-2013 11:32

Ik heb 10 weken ZwangerFit gevolgd. Lekker 10 weken een uurtje in de week sporten en daarbij duidelijke uitleg over je houding, bekken tijdens en na de zwangerschap en de bevalling zelf. Wil je 10 weken sportief bezig zijn, dan is dit echt een aanrader!!

Judith van der Honing22-05-2013 21:50

«      1   |   2   |   3   
Reactieformulier

Reactieformulier